Banner 980x90

Talsu novadā vīrietis nozagtu medību bisi apracis mežā

Ventspils, 10. marts, LETA. Talsu novadā kāds 21 gadu vecs vīrietis nozadzis medību bisi un apracis to mežā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Policija 5. martā saņēmusi informāciju, ka Talsu novada Lībagu pagastā kādā mājā no seifa ir nozagta medību bise. Policijā tika ierosināts kriminālprocess, un aizdomās par zādzību aizturēts 21 gadu vecais vīrietis.

Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka vīrietis iepriekš šajā mājā bija strādājis un zinājis, ka īpašniekam ir medību ierocis. Viņš zinājis arī to, kur saimnieks glabā seifa atslēgas. Aizdomās turētais savu vainu ir atzinis un ceturtdien policistiem parādījis, kur paslēpis ieroci. Bise bija paslēpta mežā, ļoti rūpīgi ietīta maisā un aprakta aptuveni pusmetra dziļumā.

Aizdomās turētais iepriekš nav ticis sodīts, un pašlaik viņam ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz 10 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)