Banner 980x90

Talsu pašvaldība aizņemsies gandrīz 39 000 eiro āra trenažieru ierīkošanai Pūņu ciemā

Ventspils, 17.marts, LETA. Talsu novada pašvaldība aizņemsies 38 885 eiro āra trenažieru ierīkošanai Valdgales pagasta Pūņu ciemā, lēmusi novada dome.

Kā aģentūrai LETA skaidroja pašvaldībā, aizņēmums tiks izlietots Eiropas Savienības (ES) projekta īstenošanai - gan pašvaldības līdzfinansējumam, gan nepieciešamajam priekšfinansējumam, kas pēc tam tiks atgūts no ES fondiem. Aizņēmums tiks ņemts Valsts kasē, paredzot aizņēmuma pamatsummas atmaksas sākumu no 2018.gada janvāra līdz 2020.gada 31.decembrim.

Valdgales pagastā plānots ierīkot āra trenažierus Pūņu ciema sporta laukumā, uzstādīt soliņus, velostatīvu un atkritumu urnas, kā arī veikt citus teritorijas labiekārtojuma, tostarp apzaļumošanas darbus.

Projekta kopējās izmaksas ir 47 721 eiro. Projektam piesaistītais publiskā finansējuma apjoms ir 22 105 eiro, bet pašvaldības finansējums - 25 616 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)