Banner 980x90

Talsu pašvaldība piešķir stipendijas trim medicīnas un pedagoģijas studentiem

Ventspils, 13.nov., LETA. Talsu novada pašvaldība šogad piešķīrusi stipendijas trim medicīnas un pedagoģijas specialitāšu studentiem, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada domē.

Atšķirībā no iepriekšējā gada, šogad pašvaldības stipendija tika piešķirta ne tikai ārstniecības specialitātē studējošajiem, bet arī vienai studentei pedagoģijas specialitātē.

Ārstniecības specialitāšu stipendijas piešķirtas Rūtai Meierei, kura apgūst kardiologa specialitāti, un Ilzei Jansonei, kura studē neatliekamās medicīnas ārsta specialitātē. Izglītības specialitātes stipendiju saņēmusi krievu valodas filoloģijas studente Lita Ivančikova.

Ārstniecības speciālista stipendija ir 380 eiro, bet izglītības specialitātes studenta stipendija - 190 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)