Banner 980x90

Talsu pašvaldība sadalīs 24 000 eiro pagalmu labiekārtošanas projektiem

Ventspils, 6.marts, LETA. Talsu novada pašvaldība konkursā sadalīs 24 000 eiro pagalmu labiekārtošanas projektiem, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada domē.

Līdz 1.maijam visiem Talsu novada iedzīvotājiem – gan pilsētās, gan pagastos dzīvojošajiem – ir iespēja pieteikties projektu konkursā. Puse no kopējā konkursā pieejamā finansējuma atvēlēta pilsētu, bet otra puse – pagastu iedzīvotāju projektiem.

Talsu novada pašvaldības līdzfinansējums paredzēts līdz 50% apmērā no kopējās tāmes, nepārsniedzot 4000 eiro viena projekta īstenošanai.

Piesaistot pašvaldības līdzfinansējumu, iedzīvotājiem ir iespēja izbūvēt vai uzlabot bērnu rotaļu laukumus, atpūtas vietas, gājēju, piebraucamo ceļu un laukumu segumus, inženiertehniskās komunikācijas, kas nepieciešamas labiekārtojuma īstenošanai, arhitektūras mazās formas, atbilstoši kopējai iecerei, ja tās funkcionāli nepieciešamas pagalma labiekārtojumam. Projektu konkursā var pieteikt arī jaunu apstādījumu izveidošanu vai veco apstādījumu rekonstruēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)