Banner 980x90

Tiesai nodod krimināllietu par jaunieša noduršanu Rojas novadā

Rīga, 2.marts, LETA. Prokuratūra nodevusi Talsu rajona tiesai krimināllietu par jaunieša noduršanu Rojas novadā.

2016.gada 1.jūlijā Rojas novadā apsūdzētais, atrodoties alkohola un narkotisko vielu ietekmē, būdams aizvainots par to, ka aizraidīts projām no jauniešu atpūtas pasākuma par to, ka uzvedies agresīvi un izraisījis kautiņu ar saviem paziņām, devās uz savu dzīves vietu, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina.

No savas dzīvesvietas apsūdzētais paņēma virtuves paņēma nazi un atriebības motīvu vadīts atgriezās mājā, kur bija sapulcējušies jaunieši un iegāja vienā no istabām.

Turot rokā ar asmeni uz augšu pavērstu nazi, apsūdzētais tuvojās vienam no jauniešiem, izsakot draudus viņu nodurt. Vienlaicīgi ar minētajām apsūdzētā darbībām, istabā ieskrēja cits jaunietis, kurš, lai pārtrauktu personas dzīvības apdraudējumu, no mugurpuses satvēra apsūdzēto.

Tad apsūdzētais izraujoties no satvēriena, pagriezās ar seju pret viņu un ar nazi izdarīja mērķtiecīgu dūrienu labā pleca locītavai pieguļošajā krūšu kurvja priekšējā virsmā. No gūtā ievainojuma notikuma vietā iestājās sadurtā jaunieša nāve.

Apsūdzētajam draud mūža ieslodzījums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)