Banner 980x90

Uzklausīs iedzīvotāju ieteikumus par piemērotāko vietu suņu pastaigu laukuma izveidei Talsos

Ventspils, 27.febr., LETA. Talsu novada pašvaldība uzklausīs iedzīvotāju ieteikumus par piemērotāko vietu suņu pastaigu laukuma izveidei Talsos, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada domē.

Projektā "Talsi VAU" Talsu novada tūrisma informācijas centrs un Talsu kinoloģiskais klubs rosina pašvaldību Talsos izveidot suņu pastaigu laukumu – nožogotu teritoriju, kurā suņi varētu brīvi izskrieties bez pavadas un šķēršļu joslā.

Lai rezultāts apmierinātu gan suņu saimniekus, gan citus pilsētas iedzīvotājus un viesus, pašvaldība vēlas noskaidrot iedzīvotāju viedokli par laukuma vēlamo atrašanās vietu. 7.martā plkst.18 Talsu novada domes lielajā zālē iedzīvotāji aicināti uz tikšanos ar idejas autoriem un pašvaldības pārstāvjiem, lai uzzinātu vairāk par ieceri, uzdotu jautājumus un izteiktu viedokli.

Pirms tikšanās iedzīvotāji aicināti aizpildīt elektronisku aptauju pašvaldības mājaslapā, lai pašvaldības speciālisti varētu sagatavot informāciju par ieteiktajiem zemes gabaliem. Suņu pastaigu laukuma izveidei pašlaik tiek piedāvāti trīs zemes gabali - teritorija starp 1.maija, A.Lerha-Puškaiša un Rūpniecības ielām jeb tā dēvētais Pionieru parks, zaļā zona Miera un Rīgas ielas krustojumā pretī veikalam "Jāņa centrs" un zaļā zona starp Avotu, Darba, Kļavu un 1.maija ielu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)