Banner 980x90

Vakar ugunsgrēkā Talsu novadā cieta cilvēks

Rīga, 13.dec., LETA. Vakar ugunsgrēkā Talsu novadā cieta cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz ugunsgrēku Talsu novada Valdgales pagastā VUGD saņēma plkst.14.57. Ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā.

Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg pusotra stāva dzīvojamā māja 160 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās, ar kaimiņa palīdzību no mājas tika evakuēts viens cilvēks, kurš bija cietis, un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ugunsgrēks likvidēts plkst. 19.04.

Plkst. 23.12 VUGD saņēma izsaukumu uz Robežu ielu Skrīveros, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā māja 80 kvadrātmetru platībā un tai ir iebrucis jumts. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 2.55.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 43 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 21 uz glābšanas darbiem. Četri izsaukumi bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)