Banner 980x90

Valdemārpilī par 120 979 eiro pārbūvēs Dupurkalna brīvdabas estrādi

Ventspils, 1.febr., LETA. Dupurkalna brīvdabas estrādes pārbūvi un teritorijas labiekārtošanu Valdemārpilī veiks SIA "BauArt", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Ar uzņēmumu noslēgts līgums par 120 979 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Brīvdabas estrādē paredzēts uzstādīt solus 400 skatītājiem, atjaunot skatuves laukumu un izbūvēt estrādes jumtu. Plānota arī palīgtelpu un tualešu izbūve, kā arī elektroinstalācijas atjaunošana, celiņu bruģēšana un dažādi teritorijas labiekārtošanas darbi, tostarp zālāja ierīkošana.

SIA "BauArt" ir Talsos reģistrēts būvniecības uzņēmums, kas 2016.gadā strādāja ar 2 005 150 eiro apgrozījumu un 19 079 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)