Banner 980x90

Valsts policija aizturējusi vairākus vīriešus par zādzībām un mantas bojāšanu Talsu novadā

Rīga, 7.febr., LETA. Valsts policija vienas dienas laikā Talsu pusē aizturējusi vairākas personas par motorzāģa un automašīnu zādzībām, kā arī mantas bojāšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Noziegumi pastrādāti 30.janvārī. Talsu novadā, Lībagu pagastā nozagts motorzāģis 200 eirovērtībā. Uz aizdomu pamata par šī nozieguma izdarīšanu tika aizturēti divi 1988.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā.

Tāpat notiek darbs kriminālprocesā par zādzību Talsos, Rūķu ielā, kur no garāžas ir nozagts motorzāģis un zāles pļāvējs. Likumsargiem ir aizdomas, ka to pastrādājuši iepriekšminētie vīrieši.

Savukārt tai pat dienā Andreja Pumpura ielā ir nozagta automašīna "Volkswagen Golf" un automašīna "Saab". Noskaidrots, ka abas automašīnas nozagtas, sabojājot aizdedzes mehānismus, tādējādi nodarot īpašniekam aptuveni 500 eiro lielus zaudējumus.

Tikmēr Brīvības ielā konstatēts, ka ir sabojāts automašīnas "BMW" labās puses priekšējais durvju stikls un atpakaļgaitas spogulis, nodarot īpašniekam aptuveni 450 eiro lielus zaudējumus. Aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu tika aizturēts 1994.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka pirmā nozagtā automašīna bijusi "Saab", ar kuru vīrietis tālu nav ticis - nedaudz turpinājis kustību, līdz automašīna apstājusies, tad tā iestumta pagalmā. Pēc tam viņš devies pēc otras automašīnas - "Volkswagen Golf". Ar to viņš ticis līdz Lībagu pagastam, iebrauca sniegā un, nevarot tikt ārā, turpat arī automašīnu atstājis.

Kriminālprocesā par automašīnu zādzībām un vienas automašīnas sabojāšanu, kādam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Apcietinājums piemērot arī divām personām, kuras tur aizdomās par zādzībām no mājokļiem.

Aizturēto personu vidū ir vīrieši, kuriem iepriekš piemērots aizdomās turēto statuss kriminālprocesā par laupīšanas mēģinājumu degvielas uzpildes stacijā, stāstīja Šeršņova. Šis noziegums pastrādāts decembrī un lieta jau nodota tiesai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)