Banner 980x90

Aicina piedalīties talkā, lai sakoptu Spāres muižas parku

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau četrus gadus Spāres tautas nama, Spāres muižas, Valsts Meža dienesta Ziemeļkurzemes virsmežniecības, un nu jau arī trešo gadu pēc kārtas arī Talsu novada pašvaldības sadarbības rezultātā muižas apkārtne un parks piedzīvo lielas pārmaiņas.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāvji, Ziemeļkurzemes virsmežniecības virsmežziņa Ulda Frīdenberga atsaucība un viņa kolektīva ieguldītais darbs, tehnika, instrumenti  ir nenovērtējams ieguldījums un konkrēts rezultāts Spāres parka un apkārtnes sakārtošanā. Daudzu roku pāru grābj, zāģē, stiepj zarus, bet darāmais noteikti vēl pietiktu pāris gadiem.

Pateicoties Valsts Meža dienesta, kā arī citu atsaucīgo cilvēku iniciatīvai un ieinteresētībai sadarbība ir paplašinājusies un tiek paveikts aizvien vairāk.  Sakopšanas talkās tiek pieaicināti arī Talsu novada pašvaldības darbinieki un deputāti. Jau trešo gadu pašvaldības dāvātie putnu būrīši dod pajumti parka dziedošajiem iemītniekiem.

Talkas dienā darbs nebūt nav no vieglajiem, bet tāda kolektīva fiziska pārmaiņa svaigā gaisā noteikti ir veselīga.

Padarītais runā pats par sevi. Parka vizuālais koptēls - sakoptība un ainaviska pievilcība priecē ikvienu apmeklētāju.

Arī šogad 6.aprīlī plkst.13.00 draudzīgā, rosīgā un strādātgribošā kompānija pulcēsies Spāres muižā, un kopā ar muižas darbiniekiem vienosies kopīgā darbā, aicinot pulkā ikvienu interesentu, kas vēlas piedalīties Spāres muižas sakopšanas talkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)