Banner 980x90

Aicina Talsu uzņēmējus pārrunāt grants ceļu pārbūves iespējas

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Talsu novada pašvaldība aicina lauku uzņēmējus piedalīties sanāksmēs par pašvaldības grants ceļu pārbūves iespējām Talsu novadā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, saskaņā ar "Lauku attīstības programmu 2014. – 2020.gadam" plānoti pasākumi lauku grants ceļu sakārtošanā uzņēmējdarbības veicināšanai – pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos".

Sanāksmju dalībnieki tiks informēti par Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas nosacījumiem pašvaldības grants ceļu būvniecībai vai pārbūvei. Tikšanās laikā tiks uzklausīts uzņēmēju viedoklis par prioritātēm pašvaldības grants ceļu sakārtošanā. Pēc diskusijām tiks izveidots uzņēmējdarbībai nozīmīgāko pārbūvējamo pašvaldības grants ceļu saraksts saskaņā ar Ministru kabineta 18.08.2015. noteikumiem Nr.475 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos" atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā".

Sanāksmju laiki pagastos un pilsētās:

24.novembrī plkst.10.00 Balgales pagastā, pagasta pārvaldes telpās;

24.novembrī plkst.12.00 Ķūļciema pagastā, Brīvā laika pavadīšanas centrā;

24.novembrī plkst.14.00 Laucienes pagastā "Pagastmājā";

24.novembrī plkst.16.00 Strazdes pagastā, Brīvā laika pavadīšanas centrā;

25.novembrī plkst.10.00 Sabilē, Sabiles kultūras namā;

25.novembrī plkst.12.00 Stendē, Stendes tautas namā;

25.novembrī plkst.14.00 Virbu pagastā, Virbu kultūras namā;

25.novembrī plkst.16.00 Valdgales pagastā, Valdgales tautas namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)