Banner 980x90

Arī Talsos atzīmēs Vispasaules fizioterapijas dienu

8.septembrī jau septīto gadu Latvijā atzīmēs Vispasaules Fizioterapijas dienu ''Esi vesels kustībā!''. Tās laikā biroju un dažādu organizāciju kolektīvi ir aicināti pieteikties uz bezmaksas fizioterapijas meistarklasēm. Talsos meistarklasēm jāpiesakās Silvas Vilkastes fizioterapeites praksē.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, muskuloskeletālās sistēmas slimības (MSS) ir viens no galvenajiem darba kavēšanas iemesliem Eiropā – apmēram puse no kavēto dienu skaita un 60% paliekošas darba nespējas gadījumu rodas tieši šī iemesla dēļ. Latvijā MSS izraisīto seku dēļ apmēram 383 400 slimniekiem ir konstatēta darba nespēja. 2014.gadā darba nespēja pirmo reizi tika noteikta 2800 pacientiem, kas ir par 15% vairāk nekā 2013.gadā.

Ar Latvijas Fizioterapeitu asociācijas atbalstu no 7. Līdz 11.septembrim visā Latvijā tiks organizētas bezmaksas fizioterapijas meistarklases biroju un dažādu organizāciju darbiniekiem viņu darba vietās. Fizioterapijas meistarklases izpaudīsies kā informatīvi – praktiskas nodarbības, ietverot informāciju par fizioterapiju, kā fizioterapeits var palīdzēt veselības un darba vides uzlabošanā, kā arī vingrojumu demonstrāciju, ergonomikas apmācību un diskusijas par neskaidriem jautājumiem. Fizioterapijas meistarklases tiks organizētas tikai tajos birojos un iestādēs, kas iepriekš būs pieteikušās. Talsos meistarklasēm jāpiesakās Silvas Vilkastes fizioterapeites praksē pa tālruni 26349649.

Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai www.fizioterapeitiem.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)