Banner 980x90

Atbildi uz jautājumiem un laimē biļetes uz "Live Fest"!

Portāls Talsi24.lv sadarbībā ar Live Music Agency piedāvā portāla lasītājiem laimēt ielūgumus uz jauno mūzikas festivālu Live Fest, kurš no 30.jūnija līdz 1.jūlijam notiks Dzintaru koncertzālē.

Festivālā uzstāsies mūziķi no vairākām valstīm, to skaitā Latvijā labi pazīstamais Luijs Fontēns ar savu grupu, Francijas tenors Amori Vasili (Amaury Vassili), grupa "Manfred Mann Earth Band", Alisone Mojeta (Alison Moyet) un citi.

Portāla Talsi24.lv lasītājiem, izmantojot festivāla mājas lapā www.livemusicagency.lv esošo informāciju, jāatbild uz vienu jautājumu. No visiem pareizo atbilžu autoriem izlozēsim vienu, kurš saņems ielūgumu divām personām.

Jautājums: Kādā mūziklā piedalījusies festivāla viešņa Alisone Mojeta (Alison Moyet)?

Atbildes sūtiet uz konkurss@talsi24.lv, norādot arī savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, lai veiksmes gadījumā varam ar jums sazināties! Atbildes gaidām līdz 15.jūnija plkst.17.00.


Kā jau ziņots, festivālu Live Fest ar Jūrmalas domes atbalstu rīko aģentūra Live Music Agency. Festivālā aicināti piedalīties rūpīgi izvēlēti un jau sen iemīļoti mākslinieki, kuri ar savu sniegumu pārsteigs un iepriecinās gan Latvijas mūzikas cienītājus, gan ārzemju viesus. Pasākumu plānots izvērst par gadskārtēju festivālu, kas vairāku dienu garumā notiktu gan Jūrmalā, gan arī Rīgā. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)