Banner 980x90

Biedru kopsapulcē pārvēlēs partijas "Talsu novada attīstībai" vadību

Ventspils, 8.dec., LETA. 9.decembrī reģionālās partijas "Talsu novada attīstībai" biedru kopsapulcē plānots pārvēlēt partijas valdi un valdes priekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja partijas valdes loceklis, Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus.

Partijas statūti paredz valdes un tās priekšsēdētāja pārvēlēšanu ik pēc diviem gadiem. Kopš partijas dibināšanas, kas notika pirms četriem gadiem, to vada Talsu novada domes izpilddirektors Aldis Vilsons. Pirms rītdien gaidāmās kopsapulces partijas vadība nekomentē to, cik un kādi varētu būt kandidāti uz partijas valdes priekšsēdētāja amatu, norādot, ka kandidātu izvirzīšana notiks sapulces laikā.

Bez Vilsona un Lācarus partijas valdē pašlaik darbojas arī Dace Zeļģe, Andis Astrātovs, Oskars Āboliņš, Oļegs Solovjovs, Ēvalds Šmala-Šmāliņš, Aivars Šķuburs un Andis Vicinskis, liecina "Firmas.lv" informācija.

Tāpat kā iepriekšējos gados, sapulcē Talsu novada domē ievēlētie partijas deputāti atskaitīsies par padarīto pēdējā gada laikā un informēs par novada attīstības projektiem 2017.gadam. Sapulcē plānots pārrunāt arī gatavošanos nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām.

Sapulce notiks Talsu novada Laidzes pagasta "Ķīvīškrogā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)