Banner 980x90

Braukšanas apstākļi apgrūtināti lielākajā daļā Latvijas

Rīga, 21.janv., LETA. Sniega un apledojuma dēļ šorīt lielākajā daļā Latvijas apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā informācija.

Braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Ainažu šosejas posmā no Berģiem līdz Ainažiem, Vidzemes šosejas posmā no Rīgas līdz Virešiem, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Valkai, uz Rīgas apvedceļiem (A4 un A5) visa maršruta garumā, Daugavpils šosejas posmā no Rīgas līdz Nīcgalei, uz Bauskas šosejas visa maršruta garumā, kā arī Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jelgavai.

Tāpat ar apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem jārēķinās Liepājas šosejas posmā no Rīgas līdz Kalnciemam, Ventspils šosejas posmā no Rīgas līdz Kūdrai, Rēzeknes šosejas posmā no Jēkabpils līdz Varakļaniem, Grebņeva-Medumi šosejas posmā Rēzekne - Špoģi, uz Kokneses šosejas visa maršruta garumā, kā arī uz ceļa Pļaviņas - Gulbene.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Gulbenes, Jēkabpils, Limbažu, Madonas, Ogres, Preiļu, Valmieras, un Valkas apkārtnē.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļu segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu, kā arī neaizmirst, ka ziemas laikā ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)