Banner 980x90

Dienas horoskops 13.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Atmosfēra būs tik ļoti uzlādēta, ka tā tev liks aktīvi darboties un nepadoties. Šodien vari paveikt patiešām daudz, vajadzēs tikai blakus lietas atlikt uz vakaru. 

Vērsis Būsi apņēmies meklēt dažādus risinājumus esošajiem sarežģījumiem un problēmām. Vakarā ieteicams pabūt kopā ar mīļoto cilvēku.

Dvīņi Šodien būs jāpaļaujas uz citiem un jāņem vērā arī viņu vēlmes, tāpēc nevarēsi rīkoties tā, kā pašam tīk. Kopumā saspringta diena, kad būs daudz jāstrādā. 

Vēzis Ja iesaistīsies dažādās avantūrās, tad cietīs tava reputācija. Mēģini būt neuzkrītošs, tāpat arī nerunāt sliktu par apkārtējiem, bet gan skatīties pašam uz sevi! 

Lauva Šodien mēģini nepārpūlēties! Pārlieku liela strādāšana tevi novedīs līdz nervu sabrukumam. Saudzējot sevi un savus nervus, mēģini notiekošo uztvert vieglāk! 

Jaunava Sapratīsi, ka ar esošajām zināšanām ir par maz, tāpēc, lai sasniegtu savu mērķi, apņemsies apgūt jaunas iemaņas un paplašināt savu zināšanu loku. 

Svari Pārņems domas par patiesajām dzīves vērtībām un to, kas tev ir pats svarīgākais. Šodien dari visu pēc kārtas, vairāk laika veltot tam, kas tev ir visdārgākais. 

Skorpions Komplimenti un dāvanas tevi šodien nespēs iepriecināt, jo tās nāks no tev nevēlamiem cilvēkiem. Tomēr pozitīva diena, lai apmeklētu dažādus kultūras un izglītības pasākumus. 

Strēlnieks Beidzot atradīsies laiks, lai pabeigtu sen nepadarītos darbus. Ja ar veselību radušās kādas problēmas, tad šodien ieteicams atpūsties. 

Mežāzis Vari saņem negaidītas un patīkamas vēstis. Kļūsi daudz atvērtāks un komunikablāks, ar partneri izrunāsi kādu sen sasāpējušos tēmu. 

Ūdensvīrs Pozitīva diena, kad doties tālos braucienos ar auto vai ceļot uz siltajām zemēm. Šodien domāsi par atpūtu. 

Zivis Šodien iespējami interesanti notikumi mīlas jomā. Tomēr jābūt piesardzīgam. Zaudēs tas, kurš iemīlēsies pirmais. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)