Banner 980x90

Dienas horoskops 21.maijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Pārbaudījumi un raizes – ņem to visu vieglāk. Pagaidām nododies darbiem, lai vēlāk varētu kārtīgi atpūsties.

Vērsis Šodien būs jāpiedzīvo diezgan liela vilšanās, tomēr nenokar degunu un mēģini pārkāpt tam pāri. Viss nav tik slikti, kā tu varbūt iztēlojies.

Dvīņi Jutīsi, kas būs jādara, lai gūtu rezultātus. Cits jautājums – vai tu darbosies pietiekami cītīgi, lai tos sasniegtu. Viss ir tavās rokās!

Vēzis Padoma, kas tevi attur no saviem sapņiem. Vai tās ir bailes, uztraukums, laika trūkums vai, iespējams, kāds cilvēks. Sakārto domas!

Lauva Radošām jomām piemērota diena, tāpēc nododies tām! Šodien neizpaliks arī kāda sāpe par sev mīļu cilvēku.

Jaunava Necenties apkārtējiem pierādīt to, ka tikai tev ir taisnība! Labāk mazliet piekāpties!  Jo neitrālāka būs attieksme pret notiekošo, jo lielākas būs iespējas gūt kaut kādu labumu sev!

Svari Pirms kaut ko dari, apdomā vai tava rīcība nekaitēs citiem. Neesi egoistisks, domā arī par saviem mīļajiem!

Skorpions Šodien vairāk iegūsi, ja mazāk runāsi, bet vairāk ieklausīsies citos. Neslikti būtu arī padarboties un izdarīt iekavētos darbus.

Strēlnieks Sakārto apkārtējo vidi – tas ir pirmais solis, lai sakārtotu arī tavu sirdi un prātu. Ieteicams pabūt vienatnē vai ar kādu sev ļoti tuvu cilvēku.

Mežāzis Ir lietas, kuras nevar izmainīt ar labu vai ignorēt – atstāj tās augstāku spēku ziņā. Šis vakars pārvērtīsies patīkamā piedzīvojumā

Ūdensvīrs Pārstāj censties izmainīt citus, bet mēģini piepildīt savas vēlmes, pabeidz iesāktās lietas, lai beidzot varētu uzelpot!

Zivis Iespējams, ka satiksi interesantus cilvēkus, tomēr atceries, ka darbam un atpūtai ir jābūt balansā – plāno savu laiku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)