Banner 980x90

Drīzumā būs zināms ceļa posma "Talsi – Stende – Kuldīga" rekonstrukcijas veicējs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vēl pagājušajā gadā izsludināts iepirkumu konkurss par valsts reģionālā autoceļa "Talsi – Stende – Kuldīga" pārbūvi. Patlaban piedāvājumu iesniegšanas termiņš jau ir pagājis, bet uzvarētājs vēl nav zināms, kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Inita Fedko.

"Talsu Novada Ziņas" ir informējušas, ka jau 2015.gadā izstrādāts šī ceļa posma būvprojekts un veikta tā saskaņošana. 27.oktobrī VAS "Latvijas Valsts ceļi" izsludināja iepirkumu konkursu par valsts reģionālā autoceļa P120 "Talsi – Stende – Kuldīga" 1,56 – 10,91 kilometra pārbūvi. Prognozētā līgumcena noteikta 12 891 900 eiro apmērā.

Iepirkuma konkursa procesā divas reizes veikti grozījumi, pēdējie no tiem – 2015.gada 27.novembrī, kad par pieteikumu iesniegšanas gala termiņu definēts 2015.gada 29.decembris. Konkursa rezultāti vēl nav zināmi.

Ceļa pārbūve posmā "Talsi – Stende" paredz braukšanas joslu samazināšanos – ja līdz šim šajā virzienā bija divas braukšanas joslas katrā virzienā, tad tagad paredzēta viena josla katrā virzienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)