Banner 980x90

Drīzumā notiks tradicionālā Jauniešu diena – "Uz starta!"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

19.martā plkst.11.30 Talsu sporta hallē (K.Mīlenbaha ielā 32a) notiks tradicionālā Jauniešu diena ''Kopā esam, darām, varam bez alkohola un citām apreibinošām vielām!''. Šogad tās nosaukums ir ''Uz starta!''.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, plkst.11.30 gaidāma pasākuma atklāšana, bet plkst.11.45 notiks jauniešu organizāciju dižparāde.

Plkst.13.00 gaidāmas olimpisko jauniešu spēles, piemēram, iesildīšanās seno grieķu stilā, dažādi pārbaudījumi komandām un komandu sadraudzības aktivitātes.

Plkst.17.15 paredzēta daudzināšanas ceremonija, kad tiks godināti dalībnieki, slavēti olimpiskie čempioni un konkursa "Labākā jauniešu organizācija" laureāti.

Plkst.18.00 būs jauno vokālistu koncerts "Nots 2016", bet tam sekos olimpiskā ballīte ar DJ Tomu Grēviņu un moderno roka grupu "Laika suns".

Līdz plkst.16.00 ieeja pasākumā bez maksas. Pērkot biļeti līdz plkst.15.30 uz otro pasākuma daļu, tā maksās 2,50 eiro, bet pēc plkst.15.30 – 3,50 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)