Banner 980x90

Droša un ērta kontaktlēcu iegāde internetā 

Medicīnas preces un citas sensitīvas preču grupas iegādāties interneta vidē joprojām var šķist bailīgi, jo pastāv dažādi riski. Tomēr, ja ievēro drošas iepirkšanās nosacījumus, problēmām nevajadzētu būt. 

Arī kontaktlēcas ir viena no medicīnas precēm, ko šobrīd var brīvi iegādāties interneta veikalos. Interneta veikals Lensor.eu ir viens no lielākajiem un uzticamākajiem lēcu tirgotājiem internetā, jo spēj nodrošināt vairākus būtiskus faktorus, ko pircēji novērtē. 

Plašs kontaktlēcu un citu preču sortiments
Interneta veikalā Lensor.eu ir ļoti plašs kontaktlēcu, to kopšanas produktu un aksesuāru klāsts. Katrs kontaktlēcu nēsātājs var atrast sev nepieciešamo. Pieejamas vienas dienas, mēneša, divu nedēļu kontaktlēcas, kā arī toriskās un multifokālās kontaktlēcas. Protams, var iegādāties arī krāsainās kontaktlēcas, kuru popularitāte pieaug, tās pieejamas ar un bez optiskās korekcijas.

Lensor.eu nodrošina arī visu, kas vajadzīgs kontaktlēcu lietotājam – lēcu šķīdumus, aksesuārus lēcu uzglabāšanai, acu pilienus, acu kompreses. Preču klāstā ir arī saulesbrilles, lasāmās brilles un briļļu lēcas. Visas interneta veikalā esošās preces ir no vadošajiem ražotājiem, tāpēc nav šaubu par to kvalitāti un atbilstību medicīniskajiem standartiem.

Konkurētspējīgas cenas
Vēl viena Lensor.eu internetveikala priekšrocība ir konkurētspējīgās cenas, kas tiešām iepriecina klientus, tāpēc viņi izvēlas Lensor.eu kā pastāvīgu vietu kontaktlēcu iegādei. Regulāri arī tiek piedāvātas dažādas akcijas un atlaides, īpaši izdevīgi ir iegādāties jau gatavus komplektus, kur ir arī lēcu kopšanas šķīdums, ievērojami samazinot savus izdevumus. Tiem, kuri kontaktlēcas izmanto ikdienā, cena ir ļoti svarīgs faktors, Lensor.eu to zina, tāpēc vienmēr domā par klientam draudzīgu cenu politiku.

Ātra piegāde visā Latvijā un Eiropā
Kāpēc cilvēki iepērkas internetā? Jo tas ietaupa viņu laiku, nav jābrauc uz konkrētu veikalu vai citu pilsētu, preci var saņemt sev ērtākajā veidā, kaut vai ar piegādi līdz durvju slieksnim. Interneta veikals Lensor.eu īpaši padomājis, lai nodrošinātu saviem klientiem vairākus preču saņemšanas veidus, sākot no bezmaksas izņemšanas Lensor.eu birojā un vairāku sadarbības optikas tīklu veikalos visā Latvijā līdz jau ierastajiem pakomātiem, kurjeriem un pasta sūtījumiem. Preču piegāde tiek nodrošināta ne tikai Latvijā, bet arī visā Eiropā.

Kontaktlēcu abonements
Pakalpojums, ko īpaši novērtē Lensor.eu klienti, ir kontaktlēcu abonements. Tas ļauj vienā reizē pasūtīt sev piemērotas kontaktlēcas un citus produktus ilgākam laikam. Ik mēnesi noteiktā dienā tiek piegādāts jauns pasūtījums pēc jau sākumā norādītajiem parametriem, bet maksa iekasēta automātiski. Tas garantē, ka klients neaizmirsīs par lēcu pasūtījumu un nepaliks bez tām, jo iepriekšējām beidzies izmantošanas termiņš.

Ērta pasūtīšana un droši maksājumi
Lensor.eu veikals izveidots tā, lai pasūtījumus varētu veikt ērti un ātri. Preces ir pārskatāmas, ir pieejamas instrukcijas, kā pareizi pasūtīt kontaktlēcas, kādiem parametriem pievērst uzmanību, kā veikt apmaksu un citas nianses, kas garantēs, ka pasūtījums ir veikts atbilstoši klienta vajadzībām. Tāpat tiek garantēti pilnībā droši tiešie maksājumi un maksājumi ar kredītkarti. Pārliecinieties par to paši, ieejot Lensor.eu un veicot savu kontaktlēcu pasūtījumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)