Banner 980x90

Dundagas novada domes priekšsēdētāja ienākumi pērn - 30 000 eiro

Ventspils, 27.marts, LETA. Dundagas novada domes priekšsēdētāja Gunāra Laicāna ("Strādāsim kopā") ienākumi pērn bijuši 30 772 eiro, kas ir par 238 eiro mazāk nekā 2015.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Dundagas novada pašvaldībā Laicāns pērn nopelnījis 18 787 eiro. Pašvaldības vadītājs saņēmis arī pensiju, kas viņa kopējos gada ienākumus palielinājusi par 11 364 eiro. No Lauku atbalsta dienesta Laicāns saņēmis 586 eiro, bet no SIA "Metko" - 35 eiro.

Saskaņā ar deklarāciju Laicānam nav nedz uzkrājumu, nedz parādsaistību, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas.

Bez amatiem Dundagas novada domē, tostarp domes komisijās, Laicāns ir arī Kurzemes plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas padomes loceklis un biedrības "Zaļais novads" valdes loceklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)