Banner 980x90

Dundagas novada pašvaldība izveidojusi Ētikas komisiju

Rīga, 7.dec., LETA. Dundagas novada pašvaldības deputāti ārkārtas sēdē apstiprinājuši Ētikas komisijas sastāvu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Diskusija par pašvaldības Ētikas komisijas sastāvu ilga kopš vasaras, līdz vakar novada domes priekšsēdētāja Alda Felta ("Mūsu cilvēkiem") sasauktā ārkārtas domes sēdē izdevies apstiprināt komisijas sastāvu.

Uz ārkārtas sēdu no deviņiem pašvaldības deputātiem bija ieradušies septiņi - Felts, Regīna Rūmniece ("Mūsu cilvēkiem"), Gunārs Kristiņš ("Mūsu cilvēkiem"), Māris Napskis ("Mūsu cilvēkiem"), Jānis Mauriņš ("Mūsu cilvēkiem"), Tamāta Kaudze ("Strādāsim kopā!") un Madars Burnevics ("Mūsu novadam").

Pēc garām diskusijām deputāti lēmuši, ka Ētikas komisija sāks darboties nākamnedēļ un tajā strādās Burnevics, Sociālā dienesta vadītāja Astra Langzama, Alberts Neilands, Edgars Vilmanis un Ivo Kalers, kurš pretendēja 13.Saeimas vēlēšanās no saraksta "Attīstībai/Par!".

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Pekmane informēja, ka dalībniekus Ētikas komisijai izvirzīja domes priekšsēdētājs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)