Banner 980x90

Iespējamas izmaiņas satiksmes autobusu maršrutos Talsu novadā

Talsi24.lv
Talsi24.lv
A/s "Talsu autotransports" vērsies valsts SIA "Autotransporta direkcija", lai veiktu izmaiņas Talsu reģionālās nozīmes maršrutā "Talsu autoosta – Pastende – Poliklīnika – Zvirgzdi – Talsu autoosta". Tās nepieciešamas, lai nodrošinātu klientiem ērtāku pakalpojumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Inita Fedko, "Talsu autotransports" saņēmis Talsu pilsētas un Pastendes iedzīvotāju priekšlikumus satiksmes autobusa kustības izmaiņām, lai skolēni un pirmsskolas vecuma bērni varētu laikus nokļūt uz izglītības iestādēm un lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju no poliklīnikas nokļūt uz Talsu pilsētas centru.

Ierosinātās izmaiņas paredz slēgt 02 reisu plkst.7.00 no Talsu autoostas un tā vietā no pirmdienas līdz piektdienai atklāt reisu plkst.6.50 no Talsu autoostas.

Paredzēta arī 04 reisa slēgšana plkst.8.00 no Talsu autoostas, tā vietā no pirmdienas līdz sestdienai atklājot reisu plkst.7.50. Savukārt 12.reisu plkst.15.00 no Talsu autoostas darbdienās paredzēts nomainīt ar reisu, kas kursēs šajā pašā laikā, bet tikai sestdienās. Plānots atklāt jaunu reisu no pirmdienas līdz piektdienai plkst.10.50 no Talsu autoostas.

Par šīm iedzīvotāju ieteiktajām izmaiņām SIA "Autotransporta direkcija" lems 4.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)