Banner 980x90

Kolkā vakar likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīga, 12.febr., LETA. Kolkā vakar ugunsdzēsēji likvidējuši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar VUGD saņēma izsaukumu uz Kolkas pagastu, kur dega šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg šķūnis 110 kvadrātmetru platībā un pastāv uguns izplatīšanās draudi uz blakus esošo ēku. Pēc pāris stundām šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku izdevās likvidēt.

Tāpat vakar saņemts izsaukums uz Zeltiņu ielu Carnikavā, kur dega vienstāvu koka jaunbūve 100 kvadrātmetru platībā, kā arī karstuma ietekmē bija deformējusies blakus esošā polikarbonāta siltumnīca. Pēc vairākām stundām ugunsgrēku izdevās likvidēt.

Kopumā aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 65 izsaukumus, no kuriem 24 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 27 uz glābšanas darbiem, bet 14 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)