Banner 980x90

Konkursā par "Talsu namsaimnieka" valdes priekšsēdētāja amatu turpina sacensties divi pretendenti

Ventspils, 19.dec., LETA. Konkursā par vakanto "Talsu namsaimnieka" valdes priekšsēdētāja amatu turpina sacensties divi pretendenti, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Pavisam konkursā uz "Talsu namsaimnieks" valdes priekšsēdētāja amatu bija saņemti četri pieteikumi, bet dalībai konkursa otrajā kārtā nolemts uzaicināt divus no viņiem. Pretendentu vārdi pagaidām netiek atklāti.

Pretendentu pārrunas ar izvērtēšanas komisijas pārstāvjiem notiks 22.decembrī. Ja konkurss noslēgsies ar pozitīvu rezultātu, jaunais valdes priekšsēdētājs darbu varēs sākt 2017.gada janvārī.

Kā ziņots, līdz 16.decembrim notika atkārtota pretendentu pieteikšanās uz Talsu novada pašvaldības kapitālsabiedrības "Talsu namsaimnieka" valdes priekšsēdētāja amatu, jo iepriekšējais konkurss noslēdzās bez rezultāta - konkursa komisija bija noraidījusi visus pretendentus.

Septembra beigās uzņēmumā tika iecelta pagaidu valde, jo līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Edgars Bērziņš un valdes loceklis Edgars Šterns bija nolēmuši atstāt šos amatus.

"Talsu namsaimnieks" nodarbojas ar pašvaldības īpašumu uzturēšanu, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju un kapu apsaimniekošanu, kā arī nodrošina siltumenerģijas pakalpojumus.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 060 238 eiro. 100% uzņēmuma kapitāla daļu turētāja ir Talsu novada pašvaldība. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 3 401 600 eiro, bet zaudējumi sasniedza 47 535 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)