Banner 980x90

Kurzemē jauns puisis darba laikā saņem strāvas triecienu

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Kurzemes reģionā darba traumu guvis kāds 25 gadus vecs vīrietis, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Viņš strādājis automašīnā ar kuras palīdzību pārkrauti baļķi, taču tad automašīnas kauss aizķēris augstsprieguma vadus, kā rezultātā vīrietis guvis elektriskās strāvas triecienu. Vīrietis bijis pie samaņas, tādēļ pats saviem spēkiem spējis izkļūt no automašīnas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī neatliekamās palīdzības mediķi saņēmuši 1251 izsaukumu, no tiem 157 bijuši saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)