Banner 980x90

Kurzemes prozas lasījumu konkursam darbus iesnieguši 17 autori

Ventspils, 21.nov., LETA. Konkursam "Kurzemes prozas lasījumi 2017" darbus iesnieguši 17 autori, aģentūru LETA informēja Ventspils Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas pārstāve Ieva Balode.

Kurzemes prozas lasījumi notiks Ventspils Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā 25.novembrī plkst.12. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Ventspils bibliotēku un festivālu "Prozas lasījumi". Konkursa galvenā balva ir iespēja piedalīties festivālā "Prozas lasījumi", kas norisināsies no 5. līdz 10.decembrim Rīgā.

Šogad konkursa žūrijā strādā literātes Gundega Repše, Ieva Rupenheite, Laimdota Sēle un Kristīne Ulberga, kā arī Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura.

Konkurss "Kurzemes prozas lasījumi" šogad norisināsies jau astoto reizi.

Pasākuma laikā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš ("Latvijai un Ventspilij") pasniegs domes izcilības stipendijas literatūrzinātniecei Gundegai Grīnumai un dzejniecei Kristai Annai Belševicai. Izcilības stipendija paredz četru nedēļu rezidenci Ventspils Rakstnieku mājā, kā arī 500 eiro pēc nodokļu nomaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)