Banner 980x90

Kurzemniekus aicina Lielās talkas ietvaros sakopt arī dabas parkus

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Pavasaris tradicionāli ir talku laiks. Iestājoties siltākiem laika apstākļiem, teritoriju sakopšanas pasākumus organizē arī Dabas aizsardzības pārvalde, pēc ziemas talkojot īpaši aizsargājamās dabas teritorijās visos reģionos un aicinot līdzdarboties arī citus interesentus.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Dabas aizsardzības pārvaldes Sabiedrisko attiecību un vides izglītības nodaļas Vadītāja Inese Pabērza, otrdien, 19.aprīlī sakopšanas talka norisināsies Slīteres Nacionālajā parkā, kur Kolkas pamatskolas skolēni un skolotāji sakops liedaga posmu Vaide - Kolka un Kolkas ciema jūrmala. Mērojot 8km garo ceļu no Vaides līdz Kolkas Priežu dabas takai, skolēni tiks aicināti darboties dabas izglītības aktivitātēs. Pēc darba - kopīgs ugunskurs, pārrunas par paveikto.

Trešdien, 20.aprīlī norisināsies dabas lieguma "Ovīši" biotopa apsaimniekošanas talka pelēkajā kāpā, kur vienkopus strādās Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālās administrācijas un AS "Latvijas Valsts meži" kolektīvs.

Ceturtdien, 21.aprīlī sakopšanas talka norisināsies Slīteres Nacionālajā parkā posmā Pitrags - Mazirbe, kurā darbosies Mazirbes Internātskolas audzēkņi un skolotāji. Pēc darba - kopīgs ugunskurs, pārrunas par paveikto un dabas izziņas spēles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)