Banner 980x90

Labākā "Elvi" darbiniece Kurzemē strādā Ugālē

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

''Ikgadēja ''Elvi'' darbinieku konkursa ''Savējie par savējiem'' ietvaros, kas šāgada 31.oktobrī noslēdzās Kurzemē un 1.novembrī sākās Zemgalē, ir noskaidroti labākie ''Elvi'' darbinieki. Kolēģe, kas saņēmusi vislielāko balsu skaitu starp visiem veikaliem ''Elvi'' Kurzemē, ir pārdevēja Signe Picalcelma. Papildus konkursa nozīmītei un dāvanu kartei, ko saņems katrs veikala ''Elvi'' labākais darbinieks, Signe nākamā gada pavasarī baudīs SPA brīvdienas kopā ar citiem kolēģiem no Zemgales, Vidzemes un Latgales,'' informē SIA ''Elvi Latvija'' komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja "Elvi"  sabiedrisko attiecību konsultante Kazimiera Puzo, balsošana par labāko "Elvi"  darbinieku Kurzemē ir noslēgusies, līdz 31.decembrim pircēji aktīvi balso par iecienītāko veikala "Elvi"  darbinieku Zemgalē. 2016.gada 1.janvārī konkurss turpināsies Vidzemē un 2016.martā – Latgalē. Katra posma (reģionu balsojuma) noslēgumā tiek veikta saņemto balsu skaitīšana un izziņots konkrētā reģiona veikala "Elvi"  labākais darbinieks.

Labākā darbinieka konkursā tiek vērtēti (piedalās) visi "Elvi"  kolēģi – neatkarīgi no ieņemamā amata vai nostrādātā perioda. Balsot par labāko ELVI darbinieku var gan pircēji, gan "Elvi"  strādājošie. Balsošanai tiek izmantotas tieši šim konkursam sagatavotas anketas, kuras pēc aizpildīšanas ir nepieciešams ievietot speciālajās balsošanas kārbās (urnās). "Elvi"  konkursa "Savējie par savējiem" žūrija izvērtē gan anketu skaitu, kas iesniegtas par katru konkursa dalībnieku, gan arī katras anketas saturu.

"Katra iesniegtā anketa ir liels paldies kādam "Elvi"  kolēģim par viņa darbu, attieksmi un centību. Mums ir liels gandarījums, ka mazumtirgotāja "Elvi"  darbinieku konkurss "Savējie par savējiem" gūst arvien lielāku pircēju atbalstu – pērn balsojumā bija saņemtas vairāk nekā trīs tūkstoši aizpildītu anketu," stāsta Vārtukapteine, papildinot, "arī šogad ceram uz pircēju atsaucību, jo ikviena "Elvi"  kolēģa – kārtīga noliktavas strādnieka, smaidīga un laipna pārdevēja un kasiera, prasmīga kulināra un konditora vai arī apsviedīga veikala vadītāja – ieguldītais darbs ir nozīmīgs!"

"Elvi"  darbinieku konkurss "Savējie par savējiem" tiek organizēts jau kopš 2012.gada un, ņemot vērā lielu atsaucību un veikalu ELVI attīstības dinamiku, šoreiz konkursa norise tika sadalīta kārtās pa reģioniem, t.i., Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē (ieskaitot Rīgu) un Latgalē. 2014.gadā labākā "Elvi"  darbinieka tituls bija piešķirts pat vairākus gadus pēc kārtas, savukārt galveno balvu, kas bija SPA atpūta Lietuvā, ieguva Edīte Bite no Ķekavas, Sarmīte Kvēpa-Pupše no Ezeres, Saldus novada, Sandra Ozola no Liepājas un Kristīne Lakotkina no Ceraukstes, Bauskas novada.

"Elvi" ir franšīze ar vairāk nekā 150 veikaliem "Elvi" visā Latvijā. Šogad pašmāju zīmols "Elvi" atzīmē 15 gadu jubileju – pirmais veikals "Elvi" tika atvērts 2000.gadā Siguldā.

SIA "Elvi Latvija" ir zīmola "Elvi" turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. "Elvi" tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 15%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)