Banner 980x90

Laidzes pagastā notiks HIV testēšanas nedēļa

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Novembra mēneša pēdējā nedēļa Eiropā tiek atzīmēta HIV testēšanas nedēļa, savukārt AIDS diena tiek atzīmēta 1.decembrī. Tādēļ no 20. līdz 27.novembrim Latvijā norisināsies HIV testēšanas nedēļa, kad interesenti bez maksas varēs veikt B un C hepatītu testus.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, HIV mūsdienās vairs nešķiro – risks inficēties ar šo slimību ir ikvienam cilvēkam, kurš ir seksuāli aktīvs; bijis kontaktā ar svešām asinīm; jau slimo ar seksuāli transmisīvām infekcijām, hepatītu B,C vai tuberkulozi; veicis tetovēšanos vai arī izdūris pīrsingu. Tieši tāpēc visi interesenti ir aicināti bez maksas un anonīmi veikt HIV testus.

Eksprestestus ir iespēja veikt daudzfunkcionālajā sociālo pakalpojumu centrā (adrese "Zvirgzdu pansija", Zvirgzdos, Laidzes pagastā, ieeja centrā no ēkas gala). Darba laiki: no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.8.00 – 12.00; no plkst.13.00 – 16.30.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)