Banner 980x90

Lauksaimniecības uzņēmums SIA "Dundaga" pērn strādājis ar 114 364 eiro zaudējumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lauksaimniecības uzņēmums SIA "Dundaga" pērn strādājis ar 114 364 eiro zaudējumiem, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

Kā ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums samazinājies no 1 026 428 eiro 2014.gadā līdz 777 798 eiro pērn. 2014.gadā uzņēmums strādājis ar 30 991 eiro peļņu, savukārt pagājušo gadu tas noslēdzis ar zaudējumiem. Uzņēmuma vadības ziņojumā uzņēmuma finansiālais stāvoklis 2015.gadā tiek vērtēts kā apmierinošs.

SIA "Dundaga" pamatdarbības veids ir lauksaimnieciskās produkcijas ražošana, bet papildu darbība - mežizstrāde un lauksaimniecības zemes apstrādes pakalpojumi. Pērn uzņēmums apsaimniekojis 1482 hektārus lauksaimniecībā izmantojamās zemes, audzējot rapsi un graudus un sagatavojot skābsienu un sienu. Saimniecība specializējas arī piena un gaļas ražošanā.

SIA "Dundaga" dibināta 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir viens miljons eiro. Tā kapitāldaļas pieder SIA "Baltic Finanz-Invest", liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)