Banner 980x90

Līgo svētku dižkoncerts šogad norisināsies Talsu Sauleskalna estrādē

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Līgo svētku dižkoncerts 23.jūnija vakarā šogad norisināsies Talsu Sauleskalna estrādē, informēja Latvijas Jaunatnes teātra pārstāvis Sandis Bergholds.

Koncertā "Līgojam Talsos!" piedalīsies Talsu novada labākie kori un deju kolektīvi, "MC orķestris", kā arī Raimonds Tiguls, Jānis Stībelis un Rihards Lepers, kuriem pievienosies dziedātāji Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Guntis Veits, Samanta Tīna, Ginta Krievkalna un Iluta Alsberga.

Koncerta televīzijas tiešraides vadītāja lomā LNT ēterā iejutīsies dziedātājs Intars Busulis.

Ieeja koncertā būs atvērta no plkst.19.00 un līdz pat koncerta sākumam plkst.21.00 skatītājus izklaidēs dīdžejs Aivis. Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Pēc koncerta sāksies nakts balle, kurā par labu noskaņu rūpēsies kvartets "Eolika", grupa "Credo", Žoržs Siksna un Viktors Lapčenoks, kā arī dīdžejs Aivis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)