Banner 980x90

Mērsraga novada domes deputāta amatā apstiprināts uzņēmējs Ainārs Pumpurs

Rīga, 21.janv., LETA. Mērsraga novada domes deputāta amatā apstiprināts uzņēmējs Ainārs Pumpurs ("Demokrātiju visiem").

Pumpurs stājies bijušā deputāta Laura Karlsona vietā, kas aizvadītajās pašvaldības vēlēšanās no saraksta "Demokrātiju visiem" tika ievēlēts ar pirmo kārtas numuru.

Vēlēšanu komisija bijušā deputāta Karlsona vietā no saraksta "Demokrātiju visiem" vispirms aicināja deputāta kandidātu Mareku Jēkabsonu, taču viņš atteicās pildīt deputāta pienākumus, tāpēc vēlēšanu komisija aicināja deputāta kandidātu Artūru Grīvu, taču arī viņš atteicies pildīt deputāta pienākumus.

Vēlēšanu komisija, pamatojoties uz informāciju no vēlēšanu rezultātu aprēķināšanas protokola, nosaka, ka nākamais kandidāts no kandidātu saraksta "Demokrātiju visiem", kurš ieguvis lielāko balsu skaitu, ir Pumpurs.

Kandidējot pašvaldību vēlēšanās, Pumpurs bija norādījis, ka ir sporta makšķerēšanas un atpūtas atbalsta fonds "Mērsrags" un SIA "Dita A" valdes priekšsēdētājs, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)