Banner 980x90

Mūsdienīgs veids, kā saņemt aizdevumu

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Situācijas, kad vajadzīgi papildu naudas līdzekļi, ir visdažādākās. Atšķirīgi ir arī piemērotākie risinājumi. Ja aktuālā naudas summa ir neliela un nepieciešama pēc iespējas ātrāk, laba iespēja var būt SMS kredīts. Tā noformēšana ir ātra un ērta – ja iepriekš veikta reģistrācija aizdevēja mājaslapā, atliks tikai nosūtīt vienu īsziņu. 

SMS kredīts ir radīts aizņēmēju ērtībām – tas ir mūsdienīgs risinājums situācijās, kad radušies neplānoti tēriņi un nauda vajadzīga steidzami. Tam pieteikties iespējams no jebkuras vietas Latvijā, pat tad, ja nav pieejams dators ar interneta pieslēgumu. 

Ātrais kredīts, nosūtot SMS
Teju visi aizdevēji piedāvā kredīta noformēšanu ar SMS palīdzību. Aizdevēju piedāvātais SMS kredīts
- pieejams līdz pat 300 eiro lielā apmērā jau pirmajā aizņemšanās reizē. Aizņemoties atkārtoti, maksimālā aizdevuma summa pieaugs;
- tiek noformēts uz termiņu līdz 30 dienām;
- nepieciešamības gadījumā var tikt pagarināts uz 7, 14 vai 30 dienām.

SMS kredīta noformēšana ir vienkārša – nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums, ne arī kādas izziņas no darba vietas. Viss, kas vajadzīgs SMS kredīta noformēšanai, ir mobilais telefons un konts kādā no Latvijā strādājošām bankām. Tomēr, lai SMS kredīts tiktu piešķirts, jāievēro vairāki noteikumi:
- aizdevējs savus pakalpojumus piedāvā Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kuri sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu;
- izskatot kredīta pieteikumu, liela nozīme tiek piešķirta kredītvēsturei – tai jābūt pozitīvai;
- svarīgs ir arī ienākumu līmenis – tam jābūt atbilstošam vēlamā kredīta apjomam.

Kā noformēt SMS kredītu?
Ja SMS kredīts tiek noformēts pirmo reizi, pavisam bez interneta nav iespējams iztikt – vispirms jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā, norādot visu nepieciešamo informāciju un apstiprinot lietotāja profila izveidošanu uz aizdevēja bankas kontu pārskaitot 0,01 eiro. Kad tas izdarīts, var pieteikties kredītam. Sākot ar otro aizņemšanās reizi, kredītu iespējams noformēt ar vienas īsziņas starpniecību.

SMS kredīts ir ērts risinājums steidzamās situācijās, tomēr jāņem vērā, ka pieprasījuma īsziņas nosūtīšana ir maksas pakalpojums un kredīts ir atbildība, ko nevajadzētu aizmirst. Klientiem, kuri vēlas aizdevumu noformēt bez liekiem izdevumiem, piemērota būs kredīta pieteikšana internetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)