Banner 980x90

No Talsu novada domes priekšsēdētāja pirmā vietnieka amata atkāpies Ģirts Kalnbirze

Rīga, 22.janv., LETA. Talsu novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Ģirts Kalnbirze ("Talsu novada attīstībai") iesniedzis atlūgumu, paužot vēlmi pārtraukt pildīt pirmā vietnieka amata pienākumus, aģentūrai LETA apstiprināja Talsu novada domes priekšsēdētājs Dainis Karols (LZS).

Karols iesniegto atlūgumu ir saņēmis un neatbalsta šādu Kalnbirzes lēmumu, taču respektē to. Atlūgums būs jāskata deputātiem domes sēdē.

Kalnbirze izteicis vēlmi vairs nepildīt pirmā vietnieka pienākumus, taču viņš turpinās pildīt deputāta pienākumus, kā arī joprojām būs Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs, stāstīja pašvaldības vadītājs.

"Iesniegumā Kalnbirze nav minējis iemeslus, kādēļ iesniedzis atlūgumu, taču sarunā ar viņu redzam, ka, varbūt, savādāk jāveido lēmējdarbs un jāstiprina izpildvara. Mums ir bijusi laba sadarbība, taču viņš redz citādāku attīstības modeli. Es redzēju, ka varējām šādā pašā formā veikt darbus, bet katrā ziņā tas nozīmē, ka komiteju vadītājam būs vairāk darba," sacīja Karols.

Kalnbirze ar 12 balsīm "par" un trim balsīm "pret" par Talsu novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku tika ievēlēts pagājušā gada 28.jūnijā, kad Talsu novada domes ārkārtas sēdē par jauno Talsu novada domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Karols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)