Banner 980x90

Noslēdzies fotokonkurss "Pavasaris Talsu novadā"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa, iesākoties pavasarim, organizēja fotokonkursu, aicinot Talsu novada iedzīvotājus iemūžināt fotogrāfijās pavasara atnākšanu. Pavasaris ir gadalaiks, kad pēc garās ziemas daba sāk mosties, tāpēc iedzīvotāji tikai aicināti ieskatīties, notverot fotomirkli, kas ir raksturīgs tieši šim gadalaikam.

Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pastāstīja Sabiedrisko attiecību nodaļas Informācijas vadības speciālists Rihards Bērziņš, konkursā piedalījās 14 dalībnieki un tika iesūtīta 31 fotogrāfija. Fotogrāfijās tika dokumentēta dabas pamošanās, kā arī neatņemama sastāvdaļa – gājputnu atgriešanās mājās – Talsu novadā.

Par šī konkursa uzvarētāju tika atzīts Ivars Koloda, kuram izdevies iemūžināt meža zosu atgriešanos. Fotogrāfija uzņemta Lādzerē, ceļā uz Vandzeni, Talsu novadā.

Konkursa žūrija noteica arī veicināšanas balvas ieguvēju par māksliniecisko redzējumu fotogrāfijas kompozīcijā. Veicināšanas balva tika piešķirta Leldei Meirānei.

Sabiedrisko attiecību nodaļa pateicas visiem konkursa dalībniekiem par piedalīšanos šajā konkursā un aicinām piedalīties nākošajos fotokonkursos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)