Banner 980x90

"Pannas Teātris" mācīs talseniekus, kā pareizi nodot kukuli

Publicitātes foto
Publicitātes foto

26.novembrī plkst.19.00 ''Pannas Teātris'' Talsu skatītājiem piedāvās izrādi - muzikālu dzīves spēli un romantisku komēdiju divās daļās ''Kukulis''. Kur un kā pareizi nodot kukuli, izrādē skatītājiem atklās tādi iemīļoti aktieri kā Ģirts Ķesteris, Maija Doveika, Aldis Siliņš, Zane Daudziņa un Juris Lisners.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja izrādes rīkotāji, "Pannas Teātra" izrāde "Kukulis" ir  muzikāla komēdija jeb dzīves spēle divās daļās, kas ar ironiju un zināmu daļu sarkasma analizē līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu, atšķirību starp pateicību un kukuļdošanu, un vienlaikus atklāj veidus, kā īsti kukulis dodams.

Pirms pāris gadiem "Pannas Teātris" par veiksmīgu sadarbību Zanei Daudziņai uzdāvināja elektrisko maizes krāsniņu, un kopš tā laika aktrise bieži savu ģimeni lutina ar pašas ceptu maizi. "Esam iecienījuši maizi ar dažādām sēkliņām. Tad nu cepu apmēram kilogramu lielu kukuli, ar kuru mēdzu padalīties, arī ejot uz "UgunsGrēka" filmēšanu," atklāj Zane.

Runājot par pārnestās nozīmes "kukuļiem", Ģirts Ķesteris, kurš izrādē atveido dakteri, atzīst: "Esmu devis pateicības ārstiem, un tas ir tikai normāli. Mēs pateicībā dodam to, ko varam dot – un manā gadījumā tā var būt iespēja atnākt uz Dailes teātra izrādēm."

Pateicība vai kukulis? Mīlestība vai nauda? Katrs kukuļdevējs neizbēgami atgādina mīlnieku, kurš romantisku jūtu vadīts, sarkst un mulst, tādēļ izrādes jautrā pamata stīga ir izsmiet un atmaskot muļķīgās kukuļdošanas shēmas un ļauties mīlestības uzplūdam situācijās, kuras patiešām ir romantiskas,- labāk dod buču, nedod kukuli!

Kukuļa "receptes" autori - scenāristes seriāla "UgunsGrēks" autores Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, bet lomās – publikas iemīļotie aktieri - dakteris Ģirts Ķesteris, maizniece Maija Doveika, žurnāliste Zane Daudziņa, uzņēmējs Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs Juris Lisners.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)