Banner 980x90

Par 29 000 eiro atjaunota sabiedriskā tualete pie Talsu autoostas

Rīga, 6.dec., LETA. Pie Talsu autoostas darboties atsākusi sabiedriskā tualete, kuras atjaunošanas darbus par 29 712 eiro veica SIA "RRB Būvserviss", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sabiedriskā tualete pēc atjaunošanas ir pieejama arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kā arī tualetē ir ierīkots bērnu pārtīšanas galdiņš.

Tualetē ir demontēti iepriekšējie inženiertīkli un izbūvētas jaunas elektroinstalācijas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīkls, nomainīti logi, ievietotas jaunas metāla konstrukcijas durvis ar slēdzeni, kas darbojas uz maksas principu. Tāpat ir izbūvēta elektriskā apsildāmā grīda un ieklātas jaunas grīdas flīzes, nokrāsotas sienas un griesti, nojauktas starpsienas un ievietots jauns inventārs.

Maksa par sabiedriskās tualetes apmeklējumu ir noteikta 20 centi.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "RRB Būvserviss" īpašnieks ir Jānis Spruģevics. Pagājušajā gadā uzņēmums strādājis ar 21 916 eiro peļņu un apgrozījis 159 003 eiro, turpretī 2016.gadā uzņēmums apgrozīja 51 767 eiro un zaudējumi bija 1501 eiro apmērā.

Valsts ieņēmumu dienesta administrētie nodokļu parādi uzņēmumam uz šā gada 7.novembri bija 1421 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (1)
Anonīms [Anonīms] Pirmdiena, 10. jūlijā, 2023, 17:15

kur tas ir? ka to atrast?