Banner 980x90

Par ātruma pārsniegšanu aizturēts jaunietis zaudē nupat iegūtās autovadītāja tiesības

Ventspils, 25.apr., LETA. Kāds jaunietis, kurš Talsu novadā aizturēts par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, zaudējis tikai pirms trim dienām iegūtās transportlīdzekļu vadīšanas tiesības, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

23.aprīlī ap plkst.13 uz Talsu-Stendes-Kuldīgas ceļa Talsu novada Lībagu pagastā tika apturēta automašīna, kuras vadītājs traucās ar 160 kilometriem stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā.

Pie automašīnas stūres bija 1999.gadā dzimis jaunietis, kurš pēc pārkāpuma izdarīšanas zaudēja nupat iegūtās autovadītāja tiesības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)