Banner 980x90

Pasniedz Atzinības rakstu par ieguldījumu zaļumsaimniecības sakārtošanā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

29.janvāra rītā, Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus uz pieņemšanu aicināja Talsu pilsētas iedzīvotāju, ilggadēju daiļdārznieci un zaļumsaimniecības speciālisti Intu Metuzāli, lai godinātu viņu 80 gadu dzīves jubilejā, un pasniegtu Talsu novada domes Atzinības rakstu par radošu, pašaizliedzīgu un ilggadēju darbu, un nozīmīgu ieguldījumu Talsu pilsētas apstādījumu un zaļumsaimniecības sakārtošanā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Priede,  Inta Metuzāle ilgus darba gadus strādājusi Talsu pilsētā dažādos amatos, bijusi gan daiļdārzniece, gan zaļumsaimniecības speciāliste un ainavu arhitekte Talsu pilsētas domē, bet pamatā savā darba mūžā ir pašaizliedzīgi gādājusi par Talsu pilsētas parkiem, skvēriem un akmensdārziem, tos kopjot, atjaunojot un radoši pilnveidojot. 

2006.gadā, savas aktīvās darba gaitas Inta Metuzāle beidza, 70 gadu vecumā, aizejot pelnītā atpūtā. Rokas nav radušas miera, tāpēc Metuzāles kundze turpina rūpēties un brīvprātīgi kopt pilsētas apstādījumus un parkus, nereti ieguldot personīgos līdzekļus īpašu koku vai augu iegādei, stādīšanai un kopšanai.

Savas zināšanas un darba pieredzi apbalvojuma saņēmēja apkopojusi grāmatā "Talsu dendroloģiskais parks", kas izdota 2015.gada rudenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)