Banner 980x90

Rojas novada domes priekšsēdētāja amatā atkārtoti ievēlē Evu Kārkliņu

Ventspils, 15.jūn., LETA. Rojas novada domes priekšsēdētājas amatā šodien notikušajā pirmajā jaunā sasaukuma domes sēdē ievēlēta līdzšinējā pašvaldības vadītāja Eva Kārkliņa (LZP), aģentūru LETA informēja pašvaldības informatīvā izdevuma "Banga" redaktore Dace Klabere.

Kārkliņa ievēlēta ar septiņām balsīm "par" un diviem deputātiem balsojot "pret". Par Kārkliņu nobalsojuši pieci Latvijas Zaļās partijas (LZP) deputāti un divi nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) deputāti.

Domes priekšsēdētāja amatam bija izvirzīts arī Jānis Žoluds no Latvijas Zemnieku savienības (LZS), par kuru nobalsoja divi deputāti.

Plkst.13 plānotas domes priekšsēdētājas vietnieka vēlēšanas.

Kā ziņots, Rojas novadā lielāko vēlētāju atbalstu ieguva līdzšinējās domes priekšsēdētājas Kārkliņas pārstāvētā LZP, kurai jaunajā novada domē ir pieci mandāti. Pa diviem mandātiem ir VL-TB/LNNK un LZS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)