Banner 980x90

Rojas pludmale un moli

Rojas novada pludmale ir lieliska atpūtas un rekreācijas vieta ikvienam klusuma, dabas un jūras mīļotājam, kā arī tiem, kas vējainākā laikā vēlas baudīt ekstrēmākas izjūtas. 

Šeit iespējams ne tikai ļauties saules stariem un jūras vilinājumam, bet arī nodarboties ar dažādām sporta aktivitātēm, kā pludmales volejbolu, futbolu, bērniem ir pieejams jauks rotaļu laukums. Atļautās vietās jūrā iespējams izbraukt ar ūdens motocikliem vai nodarboties ar keitbordu, kā arī piekopt dažādas citas ekstrēmākas sportiskās aktivitātes. Pludmale ir labiekārtota ar tualetēm pārģērbšanās kabīnēm, koka pastaigu laipām, soliņiem un no 2013. gada pavasara pludmales teritorija ir pielāgota cilvēkiem ar indvaliditāti – pielāgotas pastaigu laipas, labierīcības, skatu platformas. Pludmales auto stāvlaukumā pieejams arī bezmaksas wi-fi internets.
Rojas ostas moli ir populāra pastaigu vieta, ko iecienījuši gan vietējie iedzīvotāji, gan Rojas viesi. Šeit ikviens var vērot viļņu šķelšanos, zvejas kuģīšu rosību ostā.

Adrese: Ostas iela, Roja, Rojas pagasts, LV-3264
Tālrunis: +371 63269594, +371 28630590
Mājaslapa: www.roja.lv
E-pasts: tic@roja.lv
GPS koordinātes: 57.5079294, 22.6376876

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)