Banner 980x90

Sāk darbu jauns reģionālais ziņu portāls "Talsuzinas.lv"

Ventspils, 30.okt., LETA. No šodienas pieejams jauns interneta ziņu portāls "Talsuzinas.lv", kas vēstīs par Talsu novadam aktuālām tēmām, aģentūru LETA informēja portāla redaktore Ivonna Vicinska.

25.oktobrī "Talsu ziņas" oficiāli reģistrēts kā masu informācijas līdzeklis.

Portāla galvenās vadlīnijas ir aktuālu tēmu apskats gan lokālā, gan Latvijas kontekstā un iedzīvotājiem būtisku jautājumu aktualizēšana. Viena no "Talsu Ziņas" galvenajām pamatvērtībām ir demokrātiska dialoga vecināšana mūsu sabiedrībā, uzsvēra Vicinska.

Portāla darbību nodrošina SIA "Talsu IT" - 2016.gada pavasarī dibināts informācijas tehnoloģiju un datoru pakalpojumu uzņēmums, kas reģistrējis jauno portālu kā masu informācijas līdzekli. Uzņēmuma vienīgā īpašniece un valdes locekle, kā arī portāla redaktore ir bijusī Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ivonna Vicinska, kura pašvaldībā strādāja līdz šī gada vasarai, kad pašvaldību vēlēšanu rezultātā Talsu novadā nomainījās vara.

SIA "Talsu IT" pamatkapitāls ir 1610 eiro. 2016.gadā uzņēmums strādāja 18 590 eiro apgrozījumu un 13 321 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)