Banner 980x90

Sestdien debesis apmāksies un nedaudz snigs

Rīga, 22.febr., LETA. Sestdien no rīta un dienā daudzviet Latvijā, sākot no ziemeļrietumiem, gaidāms neliels sniegs, prognozē sinoptiķi.

Vairāk snigs un putinās valsts austrumu daļā. Rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 10-15 metriem sekundē, no rīta piekrastē gaidāmas brāzmas līdz 18 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra naktī uz sestdienu vēl pazemināsies līdz -5..-10 grādiem, vietām Austrumlatvijā - līdz -14 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra sestdien gaidāma no -3 grādiem Latgalē līdz +3 grādiem Kurzemes piekrastē.

Arī Rīgā debesis apmāksies, dienas pirmajā pusē nedaudz snigs. Rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 12 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs -6 grādi, piepilsētā līdz -10 grādiem; pēcpusdienā gaiss iesils līdz +2 grādiem.

Jau ziņots, ka sestdien Latviju šķērsos siltā atmosfēras fronte un ar rietumu vēju sāks ieplūst siltāks un mitrāks gaiss, nākamnedēļ gaisa temperatūra sasniegs +4..+9 grādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)