Banner 980x90

Sestdien Talsos notiks tradicionālais Raimonda Tigula koncerts "Tiguļkalns"

Rīga, 27.maijs, LETA. Sestdien, 1.jūnijā, plkst.20 Talsos astoto reizi norisināsies komponista Raimonda Tigula brīvdabas koncerts "Tiguļkalns", aģentūru LETA informēja koncerta organizatori.

Šogad Tiguļkalna ozolu ielokā Tiguls būs kopā ar "Trio Art-i-Shock", kam pievienosies arī dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa. Tiguļkalnā muzicēs džeza ģitārists Matīss Čudars.

Austrumniecisku noskaņu radīs Armēnijas mūziķis - pūšaminstrumentu virtuozs Levons Tevanjans, kurš Tiguļkalnā viesosies otro reizi, kā arī džeza saksofonists Deniss Paškevičs kopā ar basģitāristu Robertu Rasu un Arti Orubu pie bungām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)