Banner 980x90

Sešu partiju pārstāvji vienojušies par iespējamo varas maiņu Talsu novada domē

Ventspils, 9.jūn., LETA. Sešu Talsu novada domē ievēlēto partiju pārstāvji parakstījuši vienošanās memorandu par sadarbību, kas paredz pašreizējās varas nomaiņu pašvaldībā.

Kā aģentūru LETA informēja partijas "Mēs - Talsiem un novadam" valdes priekšsēdētājs Edgars Zelderis, sadarbības memorandu parakstījušie deputāti esot vienojušies atbalstīt viņu kā domes priekšsēdētāja amata kandidātu.

Sadarbības memorandu parakstījuši partijas "Mēs Talsiem un novadam", Latvijas Zemnieku savienības, Latvijas Zaļās partijas, "Vienotības", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Jaunās Konservatīvās partijas pārstāvji, kuriem kopā Talsu novada domē ir 12 no 17 deputātu vietām.

Ārpus sadarbības memoranda palikusi pašreizējā Talsu novada domes priekšsēdētāja Aivara Lācarus pārstāvētā partija "Talsu novada attīstībai" ar četriem deputātiem un Latvijas Reģionu apvienība, kas ieguvusi vienu deputāta vietu.

Neskatoties uz sadrumstaloto domes sastāvu, Zelderis prognozēja, ka vairāku partiju pārstāvjiem izdosies sekmīgi sastrādāties - partiju programmās esot ļoti daudz kopīgo mērķu.

Jaunā sasaukuma Talsu novada domes sēde notiks 15.jūnijā plkst.13.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)