Banner 980x90

Skolotāju streika laikā Talsu novada mācību iestādes būs atvērtas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

27.novembrī notiks Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vienas dienas rīkotais streiks.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāvji, novada izglītības iestādes, tostarp arī pirmsskolas izglītības iestādes, 27.novembrī būs atvērtas. Pašvaldība ir stingri noteikusi, ka bērniem izglītības iestādēs arī šajā dienā jānodrošina uzraudzība un ēdināšana. Tāpat kā citas dienas, tiks nodrošināts arī pašvaldības transports nokļūšanai uz mācību iestādi un atpakaļ.

Streika dienā pedagogi atradīsies savās darbavietās, taču mācību process nenotiks. LIZDA ir aicinājusi vecākus būt saprotošiem un iespēju robežās izglītojamo pieskatīšanai rast alternatīvas iespējas.

Iecerēts, ka vienas dienas streikā piedalīsies visas Talsu novada izglītības iestādes, izņemot Talsu Kristīgo vidusskolu Talsu Kristīgo vidusskolu un Valdgales pirmsskolas izglītības iestādi "Kamenīte".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)