Banner 980x90

SMS kredīts internetā var palīdzēt atrisināt finanšu grūtības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Attīstoties modernajām tehnoloģijām, ir mainījusies arī sabiedrības attieksme pret finanšu līdzekļiem, to iegūšanu un lietošanu. Pašlaik ir iespēja samaksāt komunālos maksājumus, veikt citus nozīmīgus pirkumus un apskatīt bankas konta stāvokli, veicot tikai dažus pieskārienus viedtālruņa displejā. Kā tehnoloģijas, tā arī kreditēšanas joma attīstās ļoti strauji, un ikvienam ir pieejams draudzīgs, klienta vajadzībām atbilstošs pakalpojums – SMS kredīts internetā.

Īpašs aizdevuma veids
SMS kredīts internetā ir tas pats ātrais kredīts, tikai ar vienu būtisku atšķirību – pieteikšanās atkārtotam aizdevumam iespējama, nosūtot īsziņu. Lielākoties pieteikšanās ātrajiem kredītiem notiek, ievērojot šādu kārtību:
- piesakoties pirmo reizi, jāapmeklē kredītdevēja mājaslapa, jāpiereģistrējas un jāaizpilda aizņēmuma pieteikuma forma; 
- piesakoties atkārtoti, kredītdevēja mājaslapā jāieiet personīgajā kontā un jāaizpilda pieteikums.

Savukārt, izvēloties SMS kredīta pakalpojumu, pieteikšanās aizņēmumam ir atvieglota. Bez interneta pieslēguma gan neiztikt, jo
- jāveic reģistrācija un jāaizpilda pieteikuma forma;
- piesakoties atkārtoti, atliek nosūtīt tikai īsziņu.

Drošības garants pat vissarežģītākajās situācijās
Kā senatnē, tā arī mūsdienās laiks ir ļoti liela vērtība. Ikvienam var gadīties situācija, kad steidzami nepieciešami papildus finanšu līdzekļi. Minēto izaicinājumu var atrisināt, nosūtot vienu īsziņu. Piemēram, auto problēmas var būt izaicinājums, tāpat arī negaidīti un nopietni veselības sarežģījumi ir situācija, kas jārisina bez kavēšanās. Šādos gadījumos vērts apdomāt pieteikšanos kredītam, jo tas ir ērti, vienkārši un ātri. Ir vērts atcerēties, ka SMS kredīts ir un paliek aizņēmums, kas ir jāatmaksā noteiktā termiņā, un kā ar jebkurām saistībām ir jābūt uzmanīgiem. 

Pieredzējis partneris, kas strādā klienta interesēs
Zinām, ka neplānota situācija var piemeklēt ikvienu un līdz ar to ir labi, ja ir "plāns B". Tomēr arī šim plānam ir jābūt sabiedrotajam un jāpalīdz pēc iespējas ātrāk atrisināt radušos situāciju. Pieredzējušais nebanku kredītdevējs "ViaSMS" piedāvā ne tikai naudas aizdevumus, bet arī rūpējas par katru klientu, nodrošinot šādus pakalpojumus:
- pirmais SMS kredīts ir bez komisijas maksas;
- iespēja nosūtīt pieteikumu ne tikai darbdienās, bet arī brīvdienās un svētku dienās;
- saņemt kredītu līdz 500 (pirmajā un otrajā reizē) vai 700 (no trešās reizes) eiro apmērā;
- iespēja pieteikties kredītbrīvdienām un atmaksas datuma maiņai.

Iepazīsties ar "ViaSMS" piedāvājumu klāstu un sagādā sev "drošības spilvenu" jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)