Banner 980x90

Spāņu pantomīmas meistars Karloss Martiness ieradīsies Talsos

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kā jau iepriekš ziņots, šonedēļ savu viesošanos Latvijā uzsāk pasaulē pazīstamais spāņu pantomīmas režisors, aktieris un pasniedzējs Karloss Martiness (Carlos Martiness). Skatītājiem būs iespēja apmeklēt pantomīmas izrādes Rīgā, kā arī Ogrē, Jelgavā, Kuldīgā, Talsos un Rēzeknē.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja biedrības "Kultūras logs" pārstāve Katrīna Vastlāve, savukārt meistarklases tiks piedāvātas ne tikai režisoriem un aktieriem, bet arī Dakteriem Klauniem, kuri ik dienas iepriecina slimus bērnus.

Pantomīmas izrāde "Mīlestība bez Vārdiem" būs skatāma 14.februārī Teātra mājā "Zirgu pasts", kā arī 13.februārī Latgales Vēstniecībā GORS. Ar izrādi "Mirāža" mākslinieks viesosies Jelgavā 11.februārī. Savukārt, izrādi "Mana grāmatu Grāmata" varēs redzēt Talsos 7.februārī, Kuldīgā 8.februārī un Ogrē 10.februārī.

Karloss Martiness pats par savu daiļradi saka: "Es runāju ar savām rokām, jo nav labāka veida, kā likt izrādes apmeklētājam klausīties ar acīm."

Martiness arī pasniegs meistarklases aktieriem un režisoriem no Rīgas Improvizācijas teātra, Radošās apvienības Spiediens, TeaTree impro teātra, Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra, Jelgavas Studentu teātra un Jelgavas Jaunā teātra. Šajā viesošanās reizē Karloss Martiness sniegs īpašu meistarklasi tiem cilvēkiem, kuri ikdienā pārtop par Dakteriem Klauniem un viesojas pie slimiem bērniem, lai padarītu viņu uzturēšanos slimnīcā nedaudz priecīgāku.

Izrāžu laiki:

"Mīlestība bez Vārdiem"

13.februārī plkst.18.00 Rēzeknē, Latgales Vēstniecībā GORS

14.februārī plkst.18.00 Rīgā, LKA Teātra mājā "Zirgu pasts"

"Mirāža"

11.februārī plkst.19.00 Jelgavas Studentu teātrī

"Mana grāmatu Grāmata"

7.februārī plkst.18.00 Talsu Kristīgās sadraudzības draudzē

8.februārī plkst.19.00 Kuldīgā, Mārtiņzālē (Pilsētas laukums 2)

10.februārī plkst.19.00. Ogres Trīsvienības baptistu draudzē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)