Banner 980x90

Sporta klubs tiem, kuri rūpējas par savu izskatu un veselību

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esi nolēmis savlaicīgi sākt gatavoties vasaras sezonai, tad sporta klubs "Veselības Fabrika" būs īstā vieta, kur to izdarīt. Sporta klubs saviem klientiem piedāvā sešu veidu nodarbības, kas piemērotas gan jebkura vecuma, gan dažādas fiziskās sagatavotības cilvēkiem. Katra nodarbība sevī iekļauj vairākus sporta un aerobikas treniņus. "Veselības Fabrika" mājaslapā vari iepazīties ar piedāvājumu gan lasot aprakstus, gan aplūkojot foto galerijas no nodarbībām.

Harmoniskas: tiek piedāvātas tādas nodarbības kā veselības vingrošana, pilates, joga un nodarbības senioriem.
Spēka un nostiprinošas: svaru stieņi, pildbumbas, stiepšanas gumijas un stepa soli. Dažādu muskuļu grupu attīstīšana un nostiprināšana.
Cardio, svaru samazinošas un aerobika: vidējas un augstas intensitātes treniņi, izmantojot trenažierus un inventāru, ko plašā klāstā piedāvā sporta klubs.
Dejas: aerobās slodzes nodarbība, kas ar horeogrāfijas palīdzību ļauj cīnīties pret problēmzonām.
Cīņu: izaicinoši un spēcīgi kardiotreniņi, kas apvieno spēku, izturību un ļauj iepazīt jaunus cīņu veidos, tos izmantojot fiziskās formas iegūšanai un uzturēšanai.
Personāltreniņi: sporta klubs personāltreniņus piedāvā gan individuālus, gan pāros vai mazās grupās. Piesakoties šīm nodarbībām, treneris palīdzēs izvēlēties un sastādīs piemērotu treniņprogrammu.

Sporta klubs – modernā un vēsturiskā apvienojums
- Sporta klubs atrodas vēsturiskā vietā – VEF fabrikas būvē;
- Klienti ērti var piekļūt sporta klubam, turklāt, klientiem pieejama stāvvieta, ko trīs stundas var izmantot bez maksas;
- Sporta klubs apvieno vēsturisko ar moderno, sniedzot iespēju ikvienam trenēties, izmantojot mūsdienīgu un daudzveidīgu inventāru, sadarboties ar zinošiem un spēcīgiem treneriem.

Ja līdz šim vēl neesi bijis sporta kluba klients, ar cenrādi vari iepazīties "Veselības Fabrikas" mājaslapā. Lai iepazītos ar sporta klubu, treneriem vai izmēģinātu savus spēkus kādā no piedāvātajām nodarbībām, vari iegādāties pirmās apmeklējuma reizes abonementu par īpaši draudzīgu cenu.

Sporta klubs "Veselības Fabrika" pieejams ikvienam sportot gribētājam. Tas strādā bez brīvdienām, turklāt darba laiks pieejams gan tiem, kuri strādā vai mācās, gan tiem, kuri brīvu brīdi sportošanai var veltīt tieši no rīta. Darba laiks ir no pulksten 7.00 līdz 22.00 darba dienās, savukārt brīvdienās sporta klubs apmeklētājiem pieejams no pulksten 9.00 līdz 21.00.

Lai pieteiktos nodarbībām, zvani uz kādu no šiem tālruņa numuriem 67887188 un 27887188 vai raksti e-pastu uz info@vfabrika.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)